Ενοικιαζόμενα Δωμάτια-Κατοικίες - Κυπαρίσσι

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια - Κατοικίες Ηλιόλουστα

Κυπαρίσσι Λακωνιας.

Κάθε ταξίδι είναι μια Σοφή Αφετηρία για να γνωρίσεις άγνωστους τόπους , αλλά και περιοχές με τις οποίες νοιώθεις ήδη εξοικειωμένος.

Το Κυπαρίσσι είναι ένας καλοκαιρινός παράδεισος , ένα ιδανικό εφαλτήριο-ορμητήριο για ήσυχους περιπάτους και άφθονες ώρες ξενοιασιάς και ανεμελιάς , αφημένες στον Ηλιο και στην Θάλασσα , σε έναν τόπο που θυμίζει περισσότερο Νησί παρά κάποιο στεριανό κομμάτι του Μωριά. Έχοντας τη γεωλογική εύνοια της Φύσης , από τα τραχύτατα κορφοβούνια με τα Ελατοδάση  που το περιβάλλουν  , με τους άγριους βραχογκρεμούς και τις χαράδρες, ξεκινάει με έντονες κλίσεις μια απέραντη καταπράσινη κοιλάδα με τις νηφάλιες προγονικές ελιές. Μια συμπαγής και παρθένα βλάστηση που καταλήγει στην αγκαλιά του κόλπου του. Εκεί στις λαμπερές βοτσαλωτές ακρογιαλιές του οι ποικίλες αποχρώσεις του πράσινου  από τα δένδρα και τους θάμνους παραδίδουν την χρωματική σκυτάλη στους διάφανους τόνους του μπλέ και του γαλάζιου των ακτών του Μυρτώου πελάγους.

Ανάμεσα στους οικισμούς Παραλία – Μητρόπολη οπου ξεδιπλώνετα η βοτσαλωτή παραλία της Μεγάλης Άμμου βρίσκονται τα Ηλιόλουστα, ένα σύγχρονο συγκρότημα από 4 αυτόνομες τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες  προσαρμοσμένες στο παραδοσιακό ύφος του οικισμού, οι οποίες λειτουργούν σύμφωνα με τα πρότυπα του Ε.Ο.Τ. 

Οι εγκαταστάσεις και η θέση παρέχουν και διασφαλίζουν την ευχάριστη και μοναδική διαμονή των επισκεπτών.

Ολες οι κατοικίες  βρίσκονται πάνω από την παραλία της μεγάλης άμμου με απίστευτη θέα στη θάλασσα και σε όλο τον κόλπο του Κυπαρισσίου. Διαθέτουν τις ανέσεις για να σας εξασφαλίσουν μια ασυναγώνιστη αίσθηση απόλαυσης. Εχουν  ιδιαίτερο χαρακτήρα και στυλ, φτιαγμένες με αγάπη, μεράκι με το προσωπικό μεράκι και στυλ του Τάσου και της Δήμητρας  σαν να ήταν το δικό τους σπίτι.

Χάρτης